Lån penge hurtigt

Kviklån – Lettere bliver det ikke.

Mangler du penge til en kommende investering eller har du modtaget et uimodståeligt tilbud på din drømmebil? Uanset hvad der måtte lægge til grund for dit pengebehov, kan du hurtigt og nemt optage et Kviklån uden sikkerhed, der kan realisere dine drømme. Kviklån er som sagt en nem og hurtig måde at låne penge på, da man ikke skal igennem diverse møder og samtaler med bankrådgiver og lignende, men derimod kan gøre det hele fra hjemmet. Alt du skal bruge er en computer med internetadgang.

Låneudbyder

Betingelser og info

Lån mellem

Brugeranmeldelser

Læs mere/ansøg

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Kvik Lån online er ikke noget nyt fænomen herhjemme, men i takt med at det er blevet sværere at låne penge i banken er det alligevel blusset op for nyligt. Det er krævende og svært at blive optaget til et lån i banken, da man skal overbevise bankrådgiveren om det fornuftige ved lånet samt svare på eventuelle spørgsmål om hvad pengene skal bruges til. Dette undgår du helt og aldeles med et Kviklån, eftersom din kontakt til instituttet gennemføres via deres hjemmeside, mail, sms og i visse tilfælde en kort telefonsamtale. Selvom dit lån formentlig skal bruges på helt reelle ting, såsom en ny båd, bil eller køkkengrej er det meget rart at have denne form for anonymitet og vide at der bliver værnet om dit privatliv.

Hvordan kommer jeg i gang, spørger du nok dig selv?

 •        Regn dig frem til det ønskede lånebeløb
 •        Undersøg de forskellige muligheder online
 •        Sammenlign priser, ÅOP, alderskrav og lignende
 •        Optag det lån der passer dig bedst

Kort sagt kan du optage et Kviklån så let som ved at gennemføre ovenstående guide trin-for-trin. Som guiden siger er det vigtigt du først og fremmest finder ud af hvor mange penge du skal bruge, da der ikke er nogen grund til at optage et Kviklån 2000 kroner hvis du kan nøjes med et Kviklån 1000 kroner. Dette giver god mening, da man naturligvis ikke skal optage et lån på mere end man har behov for, eftersom det blot vil blive dyrere i længden. I denne sammenhæng er det vigtigt at inkludere, at et hurtigt kviklån gratis faktisk er en mulighed, hvis du vel og mærke betaler dine terminer til tiden – at betale til tiden er essentielt for at få et gratis kviklån idag. Herunder vil vi kigge nærmere på de andre forhold, samt komme nærmere ind på Danmarks bedste Kviklån uden sikkerhed.

Find billig Kviklån Danmark

Hvis vi skal afslutte den ovenstående guide, skal du efter første trin begive dig i kast med at undersøge de forskellige muligheder og udbydere af Kviklån. Dette kan gøres meget simpelt med en Google søgning og / eller med hjælp fra vores sammenligninger hvor vi lister udbyderne op imod hinanden. På denne måde kan du tjekke mange forskellige ting såsom mulige lånebeløb, alderskrav og det vigtigste af alt: Kviklån ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er det vigtigste nøgletal, når du skal sammenligne forskellige lån og kreditinstitutter. Det hjælper ikke bare at tage det første, der måske ved første øjekast ser billigst ud, da ÅOP fortæller dig præcist hvor meget det vil koste dig at optage lånet. Derfor er det enormt vigtigt at sammenligne, således du ikke ender med skægget begravet i postkassen.

Når du har fundet et lån med en passende ÅOP, som du mener er rimelig og overskuelig at kalkulere med, er du nået til det sidste trin i guiden, nemlig at optage lånet. Vi vil senere komme ind på hvordan man optager et Kviklån 18 år, men først vil vi fokusere på de forskellige udbydere og hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med dit valg.

 • Kviklån er hurtige Penge
 • Du får hurtig Godkendelse
 • Kort tid før pengene er på kontoen
 • Ingen Spørgsmål omkring hvad de skal bruges på
 • Se på Renten fremfor ÅOP 
 • ÅOP er høj pga. den korte løbetid
 • Kviklån er procentvis dyrere end alm. Lån
 • I kroner og øre er det derimod mindre
 • Brug din sunde fornuft – så er du på rette vej!

Husk at læg et budget så du ved hvad du skal regne med af omkostninger til lånet, og find ud af om du kan betale det af. Hvis du ikke kan klare afdragene, så skal du ikke optage lånet – denne type lån er oplagte hvis du ved du har pengene i næste måned, men pt. mangler. 

Det er meget relevant at sammenligne de forskellige udbydere ud fra ÅOP, som vi var inde på ovenover, men der er naturligvis andre forhold der først skærer en væsentlig del af udbyderne væk. Disse forhold inkluderer for eksempel alder og lån med eller uden sikkerhed. Aldersaspektet er relevant for dig, hvis du er i tvivl om hvorvidt din alder er godkendt af kreditinstitutterne. Du spørger måske dig selv om det er muligt med Kviklån 18 år eller om man i denne alder i stedet skal ty til et SMS Lån. SMS Lån er et af alternativerne til Kviklån uden sikkerhed, som også giver dig mulighed for at låne penge hurtigt og nemt. Det er dog muligt at optage et Kvik lån som 18-årig hos enkelte institutter, hvorfor du i denne alder bør undersøge forskellene imellem Kvik lån og SMS Lån og ud fra det vurderer hvad der er bedst for dig.

Eftersom det er muligt, at optage et Kviklån som 18-årig er Kviklån under 25 år og Kviklån under 20 år naturligvis også muligt. Man skal dog være opmærksom på, at mange af institutterne har et alderskrav på 25 år, så allerede på dette stadie vil den aktuelle gruppe af udbydere være skrumpet væsentligt ind for dig.

Et andet forhold er hvad du stiller som sikkerhed, men faktisk er dette punkt forholdsvis irrelevant når det kommer til Kviklån. Denne type lån optages som regel uden nogle former for sikkerhed, hvilket også betyder du ikke behøver at finde en kautioner eller lignende. Dette adskiller sig meget fra almindelige banklån, hvor man normalt skal stille minimum bil eller hus som sikkerhed for det lån penge der er optaget. Sådan forholder det sig heldigvis ikke med Kviklån, hvilket som navnet antyder også gør dem hurtigere at gennemføre.

Hvordan optager man et Kviklån?

Som lovet vil vi her forklare i detaljer hvordan du optager et Kviklån, således du ikke går galt i byen og opretter et forkert lån. 

 •        Udfyld låneformularen
 •        Bekræftelse
 •        Beløbet overføres til din konto

Denne guide får det hele til at lyde meget nemt, hvilket faktisk heller ikke kunne være mere korrekt, eftersom det er enormt nemt og hurtigt at optage et lån på denne måde. Låneformularerne ligger frit tilgængelige på institutternes hjemmesider, hvor du som regel blot skal udfylde de mest nødvendige oplysninger såsom navn, adresse og alder. Hvor detaljeret låneformularen er afhænger af størrelsen på dit lån, da Kviklån 500 kr. for eksempel ikke skal bruge yderligere oplysninger end ovenstående, imens større lån ofte beder om information vedrørende din indkomst og lignende. 

Når låneformularen er udfyldt og afsendt vil instituttet gennemgå den hurtigst muligt og sandsynligvis godkende din forespørgsel. Herefter får du tilsendt en bekræftelse, hvor det du tidligere har indtastet i formularen vil fremgå klart og tydeligt, således der ikke opstår uheldige misforståelse. Denne del afhænger også af din låntype, da man for eksempel finder Kviklån SMS, hvor man modtager en SMS der skal besvares med et ”JA” eller ”NEJ”. Andre steder foregår det hele over e-mail, men uanset hvad får du tilsendt en bekræftelse der skal accepteres før lånet går igennem. Når du har besvaret denne bliver beløbet overført til din konto. Ofte har du allerede beløbet til rådighed 15 minutter efter din godkendelse, hvilket må siges at være en ganske imponerende.

Registreret i RKI – er det muligt at optage Kviklån alligevel?

Hvis du uheldigvis står registreret i RKI, bliver det straks noget sværere at optage et Kviklån med lav rente. De fleste institutter opererer med en ingen RKI politik, hvilket gør det umådeligt svært at finde et fornuftigt lån. Enkelte steder accepterer dog RKI registrering, men udvalget af udbydere bliver væsentlig skrumpet, ofte helt ned til kun et par stykker. Kviklån med RKI er altså ingen nem mulighed, men i enkelte tilfælde kan du være heldig at blive optaget alligevel.

Som forhåndsregel bør du altid indfri dine tidligere lån før du optager nye. På denne måde kan du igen komme i betragtning til mange af de billige Kviklån, hvis du vel og mærke ryger ud af RKI. Det kan dog være svært at finde pengene til det, hvorfor mange vælger at optage nye lån hele tiden, hvilket dog bliver en dyr fornøjelse på både den korte og lange bane. Vi anbefaler som sagt du indfrier dine lån, førend du optager nye, da det er den klart mest ansvarlige måde at handle på. 

Er du blevet overbevist om, at Kviklån er den rigtige løsning for dig? I så fald er det blot med at komme i gang, da det som sagt går enormt hurtigt fra du acceptere lånet til du har det til rådighed på din konto. Vores store sammenligninger af de forskellige institutter gør det oven i købet utrolig nemt at finde det billigste, uanset om du skal låne 500 kr. eller 5.000 kr. Igen er det vigtigt at du er opmærksom på ÅOP, da det som sagt tidligere er det mest relevante nøgletal, når du skal sammenligne priserne / omkostningerne på lånene. Herudover er det altid en fordel at researche grundigt, da forskellene i blandt institutterne er enorme og dermed også afgørende for din fremtidige økonomiske situation.

Søgningen kan dog med god grund starte her, da vi som sagt har samlet et overblik over de største og mest populære udbydere af Kviklån. Dette gør det let og overskueligt for dig, samtidig med at du får direkte henvisninger til de enkeltes sider, hvor du kan læse meget mere om de forskellige låntyper, institutter og lignende. Kom godt fra land og start din søgning efter Kviklån allerede i dag.

Tilmeld dig vores e-mail-liste for at modtage vores seneste fortegnelser og salgsrapporter

Add your favorite form plugin