Lån penge hurtigt

SMS Lån – Hurtigt og Enkelt!

Står du og mangler penge til kørekortet, nye studiebøger eller noget helt tredje kan du med fordel optage et SMS-lån, hvorefter dine ønsker kan gå i opfyldelse. Et hurtig SMS Lån er den nemmeste måde at låne penge på, da du blot skal bruge din mobiltelefon for at gennemføre transaktion. Du kan låne mange forskellige lånebeløb, lige fra 1000 til 25.000 danske kroner alt afhængig af hvor du optager det, hvilket giver dig en enorm frihed og et større rådighedsbeløb i hverdagen. Som sagt varierer beløbet utrolig meget, da det i høj grad afhænger af hvor du låner og naturligvis hvor meget du står og mangler. SMS Lån 500 kr. og SMS Lån 1000 kr. er de laveste på markedet, hvilket kort sagt betyder du ikke kan låne mindre end dette.

Låneudbyder

Betingelser og info

Lån mellem

Brugeranmeldelser

Læs mere/ansøg

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Der findes et hav af situationer hvor et SMS Lån er den optimale løsning, for eksempel hvis lønnen/SU’en ikke er gået ind eller du får et tilbud du ikke kan sige nej til. Det går væsentligt hurtigere med denne type lån fremfor et i banken, da man ikke skal leve op til de store krav for at låne penge via SMS. Typisk er det drømme der pludselig kan blive til virkelighed med et hurtigt og nemt lån, som for eksempel det føromtalte kørekort, der måske pludselig bliver nedsat i pris eller åbner op for ekstra tilmeldinger.

Lån penge via SMS betyder også at du ikke skal stå til regnskab for en bankmand, således slipper du for alle spørgsmålene omkring hvad pengene skal bruges til og lignende. Det er derfor noget mere anonymt og privat, hvilket for mange er en kærkommen chance, der som regel gør hele låneprocessen nemmere. Du kan komme nemt i gang ved at læse vores guides her på siden, som uden tvivl vil lede dig frem til den rigtige størrelse lån og ikke mindst give dig værdifuld baggrundsviden om hele konceptet bag SMS Lån uden sikkerhed.

Kom godt i gang med dit kvik SMS Lån i dag!

Er SMS Lån billigt? Dette spørgsmål stiller de fleste nok sig selv, da der tidligere har været meget modstand og kritik rettet imod denne type lån. Man skal dog ikke tro på alt hvad man læser og hører rundt om, da SMS Lån faktisk er en god måde at låne penge på. Det afhænger dog i høj grad af din egen evne til at tilbagebetale lånet, eftersom du faktisk kan optage et gratis lån hvis du formår at betale til tiden. Dette skal du naturligvis have med i overvejelserne når du skal vælge hvor dit lån skal optages, da løbetiden varierer enormt meget. Hvis du vælger et lån du med sikkerhed kan tilbagebetale til tiden, kan du således optage et gratis SMS Lån.

Anbefalet Fremgangsmåde: 

  1. Fastsæt det beløb du har behov for at låne
  2. Benyt oversigten til at besøge flere udbydere
  3. Sammenlign løbetid og afbetaling ved udbyderne
  4. Vælg den udbyder der matcher dit behov bedst!

Hele processen omkring denne låntype er ganske nem og letforståelig, uanset om du er på jagt efter et SMS Lån 2000 kr. eller SMS Lån 5000 kr. De forskellige sider har dog lidt forskellige fremgangsmåde, hvilket betyder det veksler imellem rendyrkede SMS Lån optaget via en tekstbesked fra mobiltelefon og udfyldning af en simpel formular på den respektive instituts hjemmeside. Det ene er dog ikke sværere end det andet, så dette skal naturligvis ikke afgøre hvor du optager dit lån. Alt du skal bruge er altså en internetforbindelse og en mobiltelefon, hvorefter du er klar til at finde det helt rigtige lån.

Det mest almindelige er sidstnævnte metode, hvor du udfylder en formular på den ønskede instituts hjemmeside. Som regel skal der ikke udfyldes mere end det absolut nødvendige, samt dit ønskede lånebeløb naturligvis. Rente, ÅOP og lignende vil herefter fremgå klart og tydeligt, hvorfor du ikke behøves bekymre dig om uforudsete omkostninger, så længe du betaler lånet til tiden. Kvik SMS Lån nu er ikke sværere end dette, da du kort tid efter at have sendt formularen vil blive kontaktet af instituttet. Denne kontakt sker via din mobiltelefon, hvor du får en SMS med oplysninger om lånet. SMS Lån har deres navn fra denne del af processen, hvor man altså klarer den sidste del via SMS.

Det skal du være opmærksom på:

  1. ÅOP, den årlige rente i procent – medtager alle gebyrer og renter
  2. Effektiv Rente – Medtager rentesatsen alene
  3. Beløb der skal tilbagebetales – den samlede tilbagebetaling fra dig

Når du har modtaget og læst beskeden fra instituttet er der blot tilbage at acceptere lånet, hvis du er indforstået med lånebeløb, rente, løbetid osv. På denne måde bliver et SMS Lån Kviklån, da det hele er hurtigt overstået og pengene sat ind på din konto helt ned til 15 minutter efter du bekræfter. Det er for så vidt ligegyldigt om det er et SMS Lån 3000 kr. eller et hvilket som helst andet beløb, eftersom institutterne lægger stor vægt på at minimere tiden for dig.

Krav for at optage SMS Lån nu

Ligesom lånebeløbene varierer fra institut til institut gør kravene de enkelte steder også. Dette afsnit vil indeholder forhold såsom alder, sikkerhed, løbetid og ikke mindst SMS Lån trods RKI. Først og fremmest er der dog det aldersmæssige aspekt, for er det muligt at optage et SMS Lån 18 år for eksempel? Mange 18-årige har formentlig problemer med at leve på SU’en, især hvis der også skal være penge til kørekort og hvad denne alder ellers måtte bringe af nye og uundværlige ting. Heldigvis er der en løsning på dette, for det er faktisk muligt at optage et lån af denne type som 18-årig. De fleste institutter er dog lidt skeptiske overfor unge i denne aldersgruppe, hvorfor man skal lede grundigt efter det helt rigtige sted at optage lånet. Mulighederne er der dog, hvilket betyder at du hurtigt kan låne til det du står og mangler.

Et kviklån/SMS Lån kan være ganske problemfrit at optage, så længe man er opmærksom på hvad man skal tilbagebetale, og man retfærdiggør overfor sig selv at man betaler en procentmæssigt høj rente for lånet, det der bør opveje dette er bekvemmeligheden ved at få pengene uden spørgsmål – Martin, Partner – Basiskapital.dk,

Uanset om det er et SMS Lån 18 år eller SMS Lån 19 år du søger, er godkendelsesraten de fleste steder meget høj. Det er de færreste der bliver afvist, hvilket naturligvis skyldes at denne type lån er meget lettilgængelig uanset aldersgruppe og indkomstniveau. Et krav for at kunne optage et lån af denne type alle steder er dog, at du skal have dansk personnummer og bopælsadresse. Du kan altså ikke bo i udlandet og optage et dansk SMS Lån, simpelthen fordi institutterne vil være sikre på at få deres penge igen.

Sikkerhedsaspektet er også let at omgås, da du i modsætning til alternative låneformer ikke behøves stille noget som sikkerhed. Dette skyldes at beløbene ofte er relativt lave, hvorfor der ikke er nogen grund til at stille hus, bil eller noget tredje som sikkerhed. Herudover er det sjældent at låntageren har disse genstande til rådighed, specielt hvis du er 18 eller 19 år gammel. Selvom mulighederne er til stede for hurtige penge, skal du dog tænke dig godt om før du optager et SMS Lån. Vi har kort beskrevet at det som regel er gratis at låne penge på denne måde, hvis du betaler til tiden vel og mærke. Hvis du på forhånd ved at tilbagebetalingen kan blive et problem, skal du derfor spørge dig selv om det ikke var bedre at vente en måned eller to med den ønskede investering.

SMS Lån RKI er også et forhold mange igennem tiderne har berørt, da man som RKI registreret har enormt svært ved at optage lån i dagens Danmark. Hvis du tidligere har haft problemer med tilbagebetalinger vil du stå i dette register, som institutterne tjekker som det første når de kigger på din låneansøgning. Det er ganske naturligt, da de naturligvis er mere skeptiske ved at låne penge til en der tidligere har haft problemer med tilbagebetalingen fremfor en der ikke har. Selvom du skulle være så uheldig at stå opført i RKI, kan du faktisk enkelte steder optage SMS Lån alligevel. Det indskrænker dog udvalget af udbydere væsentligt, da det som sagt er de færreste der vil låne til RKI registrerede.

Det er dog noget du skal være opmærksom på, eftersom behandlingen af din ansøgning kan tage længere tid og samtidig stadig blive afvist. Som sagt er der dog enkelte udbydere der ser udenom dette, hvorfor du blot skal kigge efter dem og håbe på det bedste. Omvendt er det måske en god idé at tilbagebetale dine nuværende lån, fremfor at optage nye.

Det sidste forhold vi vil berøre er løbetiden på et SMS Lån, der som sagt tidligere også varierer meget. Da beløbene som regel er relativt små, ofte imellem 1000 og 10.000 kroner, er løbetiden kortere end på mange andre lånetyper. Dette resulterer ofte i en løbetid på enten 1 eller 2 måneder, mens den enkelte steder er på blot 14 dage. Sidstnævnte er et korttids lån, som passer perfekt til den der måske har problemer med udbetalingen af lønnen fra måneden før, hvor man så kan låne et par tusinde kroner indtil lønnen går ind på kontoen. Hvis lønnen alligevel tikker ind 7-14 dage efter lånet er optaget, vil der ikke blive problemer med tilbagebetalingen, hvorfor det kan være den rigtige løsning. Herudover kan det også være sidst på måneden, hvor pengene måske ikke rækker og man derfor kan låne et mindre beløb og tilbagebetale når lønnen kommer i starten af den nye måned. Der er masser af muligheder, så uanset om det er en mindre investering, af nød eller noget helt tredje der er skyld i du skal optage et lån kan du roligt overveje SMS Lån.

Tilmeld dig vores e-mail-liste for at modtage vores seneste fortegnelser og salgsrapporter

Add your favorite form plugin