Lån penge hurtigt

Lån 15000 kr – Se hvem vi anbefaler

Når det drejer sig om lån under 100.000 kr., kan det oftest ikke betale sig at gå til banken for at låne pengene. For det første er processen for at kunne  få lånet lang og hård, og selve prisen for at stifte det er ikke billigere end hos mange andre. Alternativet til et banklån er et såkaldt kviklån, som man stifter hos en låneudbyder. Disse findes der mange af på det danske marked, og det kan derfor være svært at finde ud af hvor det bedst kan betale sig at stifte lånet. Drejer det sig om et lån på omkring 15.000 kr. kan der være stor forskel på renter og stiftelsesomkostninger, og netop derfor har vi hos Basiskapital undersøgt markedet.

Vi har fundet frem til 6 forskellige udbydere som vi vil anbefale, hvis man skal stifte et lån omkring de. 15.000 kr.

Låneudbyder

Betingelser og info

Lån mellem

Brugeranmeldelser

Læs mere/ansøg

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Lån 15000 kr. til det du ønsker at købe

Flere og flere danskere søger lån for at forsøde tilværelsen, men hvordan er det egentlig helt præcist, man optager et lån? Det er faktisk ikke så svært i dag, og der findes mange veje til mål. Dette indlæg vil give et indblik i, hvordan du stifter lån i dag, uden de store besværer. Der er selvfølgelig en masse muligheder for dig, for at opnå præcist det beløb du ønsker, og forhåbentligt er du blevet meget klogere, når du har læst denne artikel færdig.

Kombiner dine lån

Er du tiltrukket af brugen af SMS lån, men har du brug for mere end de 4000,- som er loftet hos mange SMS låns udbydere? Svaret er ret enkelt her: Optag flere lån. Tag et lån hos de forskellige udbydere på deres max kapitalværdi, og kombiner dig op, indtil du har det beløb du ønsker at optage. 15.000 kan opnås ved at kombinere SMS lån.

Banklån

Det er også muligt at kontakte banken, da de har forskellige tråde, de kan trække på, for at give dig dit lån på 15.000. Første mulighed er at få et traditionelt lån med en eller anden afdragsordning, er det afdragsfrit kan man få det dækket ind under sin ejendom, hvis der er friværdi i denne – og den vej over gøre det afdragsfrit. Omvendt kan du også vælge at få dig forhandlet frem til en afdragsordning og acceptabel rente, dette er det mest traditionelle af de forskellige låntyper. Slutteligt kan du også vælge at få en kassekredit. De fleste banker er meget fleksible med det beløb, de vil lade dig trække på kassekreditten, alt efter din nuværende økonomiske situation. Som tommelfinger regel kan du som minimum få 40.000 i kredit hos de fleste seriøse banker, til en rente omkring 12%, og billigere hvis du forhandler.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilket lån du skal stifte, kan du altid kontakte os pr. email. Lån 15.000 kr. ved at besøge en af de anbefalede låneudbydere.

Tilmeld dig vores e-mail-liste for at modtage vores seneste fortegnelser og salgsrapporter

Add your favorite form plugin