Lån penge hurtigt

Lån 1000 kroner, Her og Nu

Står du og mangler penge til en ny jakke eller en bytur? Hvis ja, kan du med fordel optage et lån 1000 kr. og få det du lige står og mangler sidst på måneden. I og med det er et relativt lille beløb du låner, er løbetiden ikke mere end 14 dage eller en måned, hvilket betyder du har det ude af verden igen senest måneden efter. Dette er en kæmpe fordel, eftersom de fleste gerne vil have et eventuelt lån ud af verden hurtigst muligt. Det er der rig mulighed for med et lån 1000 kr. da beløbet er i en lille størrelsesorden og dermed intet problem at tilbagebetale når SU’en eller lønnen løber ind på kontoen.

Låneudbyder

Betingelser og info

Lån mellem

Brugeranmeldelser

Læs mere/ansøg

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Lån 1000 kr. er i daglig tale kendt som mikrolån; et navn der naturligvis hentyder til størrelsen på løbebeløbet. Der er mange fordele forbundet med denne type lån, men selvfølgelig også ulemper, som vi vil kigge nærmere på herunder. Herudover vil vi beskrive i detaljer hvordan du lettest optager et lån af denne type, således du hurtigt og nemt kan komme i gang i dag.

Fordele og ulemper ved mikrolån

Som sagt er der mange fordele forbundet med et lån 1000 kr., blandt andet at du har lånet hurtigt ude af verden igen. Herudover er det helt op til dig selv, hvad pengene skal bruges på, da der ikke står en bankrådgiver og ånder dig i nakken. Selve processen er også enormt hurtigt overstået, hvilket i al sin enkelthed betyder, at du har pengene til rådighed på din konto helt ned til 15 minutter efter din ansøgning er godkendt.

Selve ansøgningen vil vi kigge nærmere på senere, hvor vi i detaljer vil forklare hvordan du hurtigt optager et mikrolån. Systemet er bygget op således, at du maksimalt kan låne 1000 kroner den første gang, hvorefter beløbene kan stige i takt med du overholder betalingsterminerne. På denne måde kan dine mikrolån blive til større lån penge over tiden, dog ofte med en fastsat grænse på for eksempel 4000 eller 5000 kroner. Eftersom den helt store grund til, at processen går så hurtig er de små beløb, kan du naturligvis ikke låne flere tusinde kroner ad gangen.

  • Hurtig Udbetaling
  • Hurtig Tilbagebetaling
  • Hurtig Ansøgning

Det eneste umiddelbare ulempe ved et hurtigt mikrolån er, at det hurtigt bliver dyrt, hvis du ikke formår at tilbagebetale til de fastsatte terminer. Derfor er det vigtigt, at du ved din økonomi kan klare en ekstra udgift på 1000 kroner i næste måned, da du ellers hurtigt kommer i økonomisk uvejr. Er der styr på dette, er der til gengæld ingen grund til ikke at optage et lån 1000 kr. 

Hvordan optager man et lån 1000 kr.?

I og med der findes et hav af udbydere, varierer metoderne naturligvis lidt fra udbyder til udbyder. Det er dog generelt nemt og hurtigt at optage denne slags lån, da der i første omgang kun skal udfyldes en kort ansøgningsformular. Denne ligger tilgængelige på udbydernes hjemmesider, som vi henviser til i vores sammenligning af forskellige mikrolån. Når denne er udfyldt og sendt af sted, vil den som regel blive behandlet hurtigt, hvorefter du får et svar.

Er dit lån 1000 kr. godkendt og du i samme omgang accepterer lånet, bliver beløbet overført til din konto – ofte blot 15 minutter efter godkendelsen. Dette understreger igen hvor hurtigt hele processen går, fra du sender ansøgningsformularen til beløbet er overført til din konto går der ikke lang tid – et kviklån om man vil. Hvis din ansøgning sendes uden for åbningstiderne, vil den blive behandlet som det første næste dag, hvilket i bund og grund giver noget nær det samme udgangspunkt.

Tilmeld dig vores e-mail-liste for at modtage vores seneste fortegnelser og salgsrapporter

Add your favorite form plugin