Lån penge hurtigt

Lån 100000 kr – Se de udbydere som vi anbefaler

Lånemarkedet i Danmark er ekstremt uoverskueligt, og de forskellige lån kan variere rigtig meget i både pris og løbetid. Skal man selv gennem tjekke hver enkel udbyder, for at finde præcis det lån som passer til ens behov, skal man bruge en krig af tid, og dette vil de fleste gerne undgå.

I samarbejde med 30 økonomistuderende fra Københavns Universitet, har Basiskapital fundet frem til de 6 billigste og bedste låneudbydere i Danmark. I undersøgelsen er der taget højde for stiftelsesomkostninger, administrationsgebyrer, betalingsomkostninger og naturligvis renter.

De 6 låneudbyder som vises forneden, har alle en ansøgningsproces på under 15 minutter.

Låneudbyder

Betingelser og info

Lån mellem

Brugeranmeldelser

Læs mere/ansøg

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Alderskrav: 20 år
Godkendelsesrate: Høj
Ingen RKI registrering

Minimum beløb:
5.000 kr.
MAX BELØB:
50.000 KR.

Lån 100000 kr. ved hjælp af vores guide

Vidste du at der er mange pengeinstitutter som gerne vil låne dig helt op til 300.000 danske kroner, uden at du skal stille sikkerhed for denne mængde? Nej? Det er der utroligt mange danskere, som ikke ved, og det er faktisk en synd og skam, for forskning har vist at et øget forbrug, er med til at sætte finansielt skub i samfundet. Så hvorfor ikke låne 100.000 og forsød din tilværelse? Det er klart, det er en stor mængde penge, og man er måske afskrækket over, at skulle tilbagebetale mængden, men set over et helt arbejdsliv, er 100.000 ikke alverden.

Indhent flere tilbud

Når du er fast besluttet på, at du skal låne denne mængde penge, så gør dig selv en tjeneste, og indhent flere tilbud. Der er rigtig mange udbydere af lån derude, lige fra din egen bankrådgiver, til flere pengeinstitutter og kreditforeninger. Det er ikke svært at låne penge, faktisk er der ekstrem konkurrence på dette område, for det er jo på denne måde, pengeinstitutterne tjener penge. Så hvis du kan indhente flere lån, har du mulighed for at forhandle renten i bund på dit lån, da bankerne er meget interesseret i at få et lån afsat en, hvilken som helst låntager. Fremgangsmåden er enkel, du indhenter flere tilbud, men det er vigtigt du får tilbuddene på skrift, da mundtlige tilbud som oftest er varm luft – eller meget svære at bruge som forhandlingsgrundlag i den videre færd. Når du har en række tilbud indhentet, kan du starte fra toppen, og forklare, at du har modtaget et tilbud der er endnu bedre. På den måde kan du spille pengeinstitutterne ud mod hinanden og du er sikker på at få den laveste mulige rente på dit lån.

Er du i tvivl om hvilket lån på 100000 kr du skal stifte, kan du kigge i vores tabel ovenfor. Der er der blevet vist de billigste og bedste udbydere af lån.

Tilmeld dig vores e-mail-liste for at modtage vores seneste fortegnelser og salgsrapporter

Add your favorite form plugin